Ritsscreens

De ritsscreens (ook wel Lockscreens genoemd) op maat van Aluprotect zijn windvast dankzij de geleiders aan de zijkanten die het doek in een vaste positie houden. Zo kan de wind er geen grip op krijgen wat de levensduur van de screen en het wooncomfort ten goede komt. De maatwerk lockscreens kunnen middels handmatige bediening of elektrische bediening uitgevoerd worden. Ritsscreens worden volledig voor u op maat gemaakt.
Lees meer over onze ritsscreens
Type Ritsscreens met aluminium geleiders
Levering Ritsscreen wordt kant-en-klaar geleverd (gereed voor bevestiging aan de gevel)
Montageservice Vraag naar de mogelijkheden
Montagehandleiding Meegeleverd
Garantie 5 jaar
Levertijd 15 werkdagen

Pdf document Meetinstructie downloaden
Pdf document Montagehandleiding downloaden

Contact opnemen
Contact opnemen

1Afmetingen (in millimeters)?Meet de breedte op inclusief kozijnen, dus van scheidingslijn tussen stenen en kozijn tot scheidingslijn stenen en kozijn aan de andere kant.

Deze combinatie van breedte en hoogte is niet online te bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

mm
mm

2Kleur

Kleur

3Bedieningszijde
(vanaf buiten gezien)

?
Let op: de bedieningszijde wordt altijd aangegeven vanaf buiten gezien. Ook wanneer de bediening voor de lockscreen binnen wordt geplaatst. Voorbeeld: de muurschakelaar wordt binnen rechts op de muur geplaatst. Van buitenaf gezien is de bedieningszijde dus links. U geeft dan links als bedieningszijde op. De bedieningszijde bepaalt aan welke zijde van het product de bediening wordt bevestigd. Dit is belangrijk wanneer er aan een bepaalde zijde obstakels bevinden of de ruimte beperkt is. De bediening kan binnenshuis plaatsvinden (handmatig met een koord of elektrisch met een motor), of buitenshuis (handmatig met een draaistang-bediening).

4Bedieningopties

5Opties

6Bestel uw gekozen configuratie

€ 0,-
incl. BTW
Binnen 15 werkdagen geleverd (excl. transportdagen)

Staat uw vraag er niet tussen?

Vraag het ons » Veelgestelde vragen