Rolluiken

Aluprotect staat voor hoge kwaliteit aluminium rolluiken tegen zeer scherpe tarieven. Deze heroal rolluiken zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De zware kwaliteit aluminium lamellen zijn voorzien van isolatiemateriaal om de warmte binnen te houden tijdens de winter en het heerlijk koel te houden in de zomer. Bereken direct de prijs op basis van de afmetingen en eventuele opties. Ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten! Rolluiken worden volledig voor u op maat gemaakt.
Lees meer over onze rolluiken
Type Aluminium heroal rolluik
Levering Rolluik wordt kant-en-klaar geleverd (gereed voor bevestiging aan de gevel)
Montageservice Vraag naar de mogelijkheden
Montagehandleiding Meegeleverd
Garantie 5 jaar
Levertijd 10 werkdagen

Pdf document Meetinstructie downloaden
Pdf document Montagehandleiding downloaden

Contact opnemen

1Afmetingen (in millimeters)?Meet de breedte op inclusief kozijnen, dus van scheidingslijn tussen stenen en kozijn tot scheidingslijn stenen en kozijn aan de andere kant.

Deze combinatie van breedte en hoogte is niet online te bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

mm
mm
Welke maten zijn er mogelijk?

2Kleur

Kleur
Kleur

3Bedieningszijde
(vanaf buiten gezien)

?
Let op: de bedieningszijde wordt altijd aangegeven vanaf buiten gezien. Ook wanneer de bediening voor het rolluik binnen wordt geplaatst. Voorbeeld: de muurschakelaar wordt binnen rechts op de muur geplaatst. Van buitenaf gezien is de bedieningszijde dus links. U geeft dan links als bedieningszijde op. De bedieningszijde bepaalt aan welke zijde van het product de bediening wordt bevestigd. Dit is belangrijk wanneer er aan een bepaalde zijde obstakels bevinden of de ruimte beperkt is. De bediening kan binnenshuis plaatsvinden (handmatig met een koord of elektrisch met een motor), of buitenshuis (handmatig met een draaistang-bediening).

4Geleiders

?
Geef voor de geleiders aan of u het rolluik op-de-dag of in-de-dag gaat monteren. In-de-dag is in de muren, tussen de muren dus. Op-de-dag is op de muur. Het is dus afhankelijk van hoe de gevel er uit ziet en uw wensen. Neem contact met ons op als u twijfelt. Wij houden rekening met het type geleider dat wij gebruiken voor uw bestelling, afhankelijk van of u in-de-dag of op-de-dag kiest.

5Motorenopties

Voor een rolluik van deze afmetingen raden wij in plaats van handbediening een rolluik met elektrische bediening aan.

6Opties

7Bestel uw gekozen configuratie

€ 0,-
incl. BTW
Binnen 10 werkdagen verzonden

Staat uw vraag er niet tussen?

Vraag het ons » Veelgestelde vragen