Terrasoverkappingen


Terrasoverkappingen

Ontdek de terrasoverkappingen van Aluprotect

Bent u op zoek naar een voordelige aluminium terrasoverkapping? Met de terrasoverkappingen van Aluprotect geniet u het gehele jaar van uw terras! Bestel eenvoudig en snel uw gewenste terrasoverkapping. Met de juiste overkapping kunt u optimaal genieten van het buitenleven in uw eigen tuin.

Verschillende soorten overkappingen

Bij Aluprotect heeft u de keuze uit de Nebbiolo aluminium terrasoverkapping en Bosco aluminium terrasoverkapping. De Nebbiolo terrasoverkapping is zeer gunstig geprijsd en verkrijgbaar in de kleuren crème of antraciet. Zo past de overkapping altijd bij de stijl van uw huis! De sierlijst is halfrond en de staanders zijn vierkant, wat voor een tijdloze uitstraling zorgt. Wilt u een luxere uitstraling, met een verfijnde afwerking en meer mogelijkheden qua uitstraling van uw overkapping? Dan is de Bosco aluminium terrasoverkapping de juiste keuze. De Bosco aluminium terrasoverkapping kent een zwaardere bouwkwaliteit en een keuze uit de sierlijsten en staanders. Uw overkapping is naar wens uit te breiden met LED-spots, heldere of opaal dakplaten of een terrasheater voor optimaal comfort.

Meer over Aluprotect

Aluprotect is uw leverancier voor een complete buitenzonwering, plisséhordeur, overkapping of windscherm op maat. Bij ons kunt u snel en eenvoudig maatwerk screens, lockscreens, rolluiken, plissé hordeuren, aluminium terrasoverkappingen en windschermen direct online bestellen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium voor de profielen in onze producten.

Staat uw vraag er niet tussen?

Vraag het ons » Veelgestelde vragen