• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Betaalmogelijkheden

Wanneer u een bestelling plaatst op Aluprotect.nl heeft u de beschikking over de volgende gangbare en veilige betaalmethodes:

iDEAL

In Nederland geldt iDEAL als de absolute standaard voor het online afrekenen. Alle Nederlandse banken zijn aangesloten op iDEAL waardoor u altijd in uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt afrekenen via internetbankieren.

Bancontact / Mister cash

De Belgische tegenhanger van het in Nederland bekende iDEAL. Alle Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister cash. Zo kunt u als Belgische klant op vertrouwde wijze middels uw eigen bank afrekenen.

PayPal

Betalen met uw PayPal-account kan ook op Aluprotect.nl, zonder extra kosten. Wanneer u betaalt via PayPal maakt u automatisch gebruik van de PayPal bescherming voor kopers, dit is wel zo prettig! Met PayPal heeft u uw creditcard of bankrekening altijd binnen handbereik zonder vervelende readers, veiligheidscodes of ingewikkelde wachtwoorden. Een internationaal geaccepteerd betaalmiddel voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker.

Vooruitbetaling middels bankoverschrijving

Plaats uw bestelling en ontvang de instructie in de bevestigingsmail, om uw bestelling vooruit te betalen via een bankoverschrijving op de manier die u het prettigst vindt. Gewoon in uw eigen bankomgeving. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in productie genomen.

 


« Terug naar de klantenservice-pagina