• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Garantie en reparatie

Artikel defect ontvangen

Heeft u een defect artikel ontvangen of is deze kapot gegaan (door normaal gebruik) binnen de zichttermijn van 14 dagen? Neem dan contact op. Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.

Artikelklacht melden

Wordt er een melding gemaakt van een artikelklacht, dan kijken wij of de garantiebepaling, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op deze melding van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is komen alle kosten binnen de garantietermijn voor Aluprotecet.

Mogelijk wordt u terug gebeld of gemaild door een technische medewerker die kennis van zaken heeft om zo samen met u uw klacht zo mogelijk op te lossen. Vaak vindt u voor de kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van ons of van de fabrikant.

Vindt u in de gebruiksaanwijzing geen oplossing voor de klacht, neem dan contact op. Voor een snelle afhandeling vragen wij u om ordernummer bij de hand te houden.

Garantieperiode

Heeft u een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk?  De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd  als de rechten die u als consument hebt op basis van de wet.

Fabrieksgarantie

Aluprotect geeft standaard 1 jaar garantie op alle artikelen die u bij ons koopt. Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar. De zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan indien van toepassing in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

Reparatiekosten

Als binnen de garantieperiode uw klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen/repareren voor rekening van Aluprotect.

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet of door nalatigheid.
  • Ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud.
  • Normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 


« Terug naar de klantenservice-pagina