• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Ritsscreens op maat bestellen

Lockscreens op maatRitsscreens (Lockscreens) zijn zonneschermen met ritsgeleiding die strak gespannen voor de ruit staan en naar boven en beneden kunnen bewegen. Het principe is ongeveer hetzelfde als bij een rolluik, waar het doek tussen twee geleiders naar boven en beneden kan bewegen. Op Aluprotect bestelt u snel en eenvoudig maatwerk ritsscreens, geheel naar uw eigen wensen.

Voordelen van een ritsscreen

  • Windvast in alle posities
  • Leverbaar in vele kleurencombinaties
  • Insectenwerend mits de screen aan de onderzijde gesloten is
  • Geen zichtbare schroeven

Direct een ritsscreen op maat bestellen


Ritsscreen met handmatige of elektrische bediening

Onze ritsscreens zijn op verschillende manieren te bedienen. U kunt kiezen voor handmatige bediening door middel van een draaistang, of u kunt kiezen voor een elektrische bediening door middel van een buismotor met een vaste muurschakelaar of middels een afstandsbediening.

Windvast dankzij ritsgeleiding

De zonneschermen zijn leverbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van materiaal dat zonlicht reflecteert, zodat het binnen koel blijft. Lockscreens of ritsscreens zijn in alle posities windvast. Daarnaast maakt de geleiding aan de zijkanten de ritsscreen zeer geschikt voor grote ramen.

Voorbeeld van een lockscreenDe ritsscreens beschikken over ritsgeleiding. Met dit ingenieuze geleidingsysteem wordt het doek stevig omsloten door zijgeleiders en is er geen opening tussen het doek en de geleiders. Dit maakt dat de ritsscreen altijd windvast is, omdat er geen wind onder kan komen.

Ook worden insecten volledig geweerd wanneer de ritsscreen gesloten is. Een ander voordeel is, dat de ritsscreen als verduisteringsscherm gebruikt kan worden omdat er geen opening zit bij de geleiders waar licht doorheen kan vallen. Een laatste pluspunt is dat bevestigingsschroeven niet zichtbaar zijn, omdat de zijgeleiders uit slechts twee delen bestaan en de rits over de schroeven heen valt.


Maatwerk ritsscreens bestellen

Een ritsscreen op maat voor uw woning bestelt u direct op Aluprotect en wordt binnen 6 weken bij u thuis afgeleverd. U kunt uw ideale ritsscreen zelf samenstellen, zodat de kleur van de geleiders en het doek passen bij de rest van uw huis. Ook de manier om uw ritsscreen te bedienen kunt u zelf bepalen. Zo kunt u er voor kiezen om de ritsscreen handmatig te bedienen met een draaistang of elektrisch bedienbaar is. Ritsscreens kunnen wij leveren tot een grootte van 3 bij 3 meter. Uw ritsscreen op maat stelt u dan ook geheel zelf samen op Aluprotect.nl!

Direct een ritsscreen op maat bestellen