• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Aluprotect: specialist sinds 1974

Aluprotect - MaatwerkAluprotect is onderdeel van Wemmenhove BV. Een echte specialist met meer dan 40 jaar ervaring in buitenzonwering en geveltechniek.

Op Aluprotect bestelt u snel en gemakkelijk complete maatwerk zonweringproducten zoals screens, lockscreens en rolluiken.

Waarom kiezen voor Aluprotect?

1. Meer dan 40 jaar ervaring in zonwering- en geveltechniek

Als onderdeel van Wemmenhove BV staan wij garant voor meer dan 40 jaar ervaring in de zonwering- en geveltechniek.

2. Kwaliteitsproducten tegen internetprijzen

Via Aluprotect kunnen wij dezelfde kwaliteitsproducten leveren, maar dan tegen internetprijzen. Omdat de producten die Aluprotect levert door uzelf worden gemonteerd, kunnen wij voor u de prijzen van onze producten zo laag mogelijk houden.

3. Service voor en na uw aankoop

Onze ervaren medewerkers staan te allen tijde voor uw klaar in het geval van productvragen, een gericht advies of hulp bij vragen tijdens de montage.

 


Advies en service

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze of een gericht advies. Vragen over onze producten of de mogelijkheden voor specifiek maatwerk in uw situatie beantwoorden we graag. Ook als u advies nodig heeft na aankoop kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verzending en levertijd

Vragen over de verzending en de levertijd van uw bestelling? Kijkt u eens bij de veelgestelde vragen voor antwoorden op algemene en productspecifieke vragen.