• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Plissé hordeur bestellen

Plissehordeur bestellen

Plissé hordeuren zijn hordeuren die voor de deur langs lopen en aan de kant geschoven kunnen worden. De plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden; de plissé hordeur rolt niet op, maar vouwt op. Hierdoor kunt u de deur op iedere willekeurige positie laten staan zonder dat deze terug in de houder schiet, de deur blijft staan op zijn plek.

Voordelen van een plissé hordeur

  • Kindvriendelijk en ongevaarlijk dankzij meeverend gaas
  • De hordeur kan op elke gewenste stand blijven staan
  • Geen hoge rails aan de onderzijde
  • Twee hordeuren kunnen in één deuropening geplaatst worden
  • Eenvoudig te monteren

Meetinstructies


Innovatief en kindvriendelijk design

Het geplisseerde gaas is niet alleen fraai, maar ook beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Ongelukjes met kinderen of huisdieren komen dan ook minder vaak voor. Mocht het toch gebeuren dan herstelt het zichzelf, het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.

Voorbeeld van een plisséhordeurOok grotere deuropeningen te overbruggen

Met plissé hordeuren kunt u twee hordeuren in één deuropening plaatsen. Hierdoor kunnen zeer grote deuropeningen moeiteloos voorzien worden van een horsysteem.

Eenvoudig te monteren

De deur is op eenvoudige wijze te monteren en weer te demonteren zodat u het product eventueel in de wintermaanden kunt opbergen of reinigen. De deur wordt standaard geleverd met een borstel, die ervoor zorgt dat de deur goed sluit. Door de lage geleidingsrail van slechts 3 mm heeft u een obstakelvrije doorgang.


Instructievideo: hoe plaats ik een plissé hordeur?

Bij de plissé hordeur die Aluprotect levert wordt standaard een papieren handleiding meegeleverd. Ook kunt u onze digitale versie (die uitgebreider is) downloaden. Bekijk onze handige instructievideo die u stap voor stap laat zien hoe u een plissé hordeur op maat maakt en kunt plaatsen.


Een plissé hordeur van Aluprotect bestellen

De plissé hordeuren zijn bij ons verkrijgbaar in wit en gebroken wit. Ook kunt u kiezen uit een ruim assortiment plissé hordeuren van verschillende breedtes en hoogtes, zodat er altijd een hordeur is die het beste aansluit op uw deur. U hoeft vervolgens alleen de geleiders op maat te maken en de hordeur  te monteren.

Bestel direct een plissé hordeur