• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Rolluiken op maat bestellen

Rolluiken op maat

Rolluiken weren zonlicht en warmte, maar waarborgen ook uw privacy, zijn verduisterend én hebben een inbraakvertragende werking. In de zomer houden rolluiken het binnen aangenaam koel en in de winter juist warmer. Zo kunt u besparen op klimaatbeheersing. Onze rolluiken op maat zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Voordelen van een rolluik:

  • Maximale wering van de zon
  • Isolerend tegen hoge en lage temperaturen buiten
  • Reduceert omgevingsgeluiden
  • Inbraakvertragend
  • Complete verduistering van het daglicht in bijvoorbeeld uw slaapkamer
  • Optimale privacy

Direct een rolluik op maat bestellen


Isolerend en inbraakvertragend

Waarom zou u kiezen voor rolluiken? Een rolluik kent een maximale wering van zonlicht, maar behoudt het zicht wanneer deze op ventilatiestand staat. De isolerende werking houdt uw woning in de zomer heerlijk koel en in de winter comfortabel warm.

Andere voordelen van rolluiken zijn geluidsreductie en de mate van verduistering dat een rolluik biedt. Wanneer de rolluiken volledig naar beneden gesloten zijn, bieden ze tevens een aanzienlijke bijdrage aan de inbraakwerendheid van uw woning.

Hoogwaardige kwaliteit en afwerking

Onze rolluiken zijn opgebouwd uit de beste materialen, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een lange levensduur. Elk rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating.

Welke afmetingen zijn er mogelijk voor rolluiken?

De minimale hoogte van een rolluik op maat is 500 mm bij een minimale breedte van 850 mm. De maximale hoogte is 2900 mm bij een maximale breedte van 3500 mm. De maximale oppervlakte van een rolluik (breedte x hoogte) is 7 m2.

Uit welke kleuren kan ik kiezen voor een rolluik?

De rolluiken zijn leverbaar in de kleuren: grijs, wit, helbeige, crème wit, naturel, groen, bruin, antraciet, crème, staalblauw en zwart.


Maatwerk rolluiken bestellen

Voor een rolluik op maat is Aluprotect u graag tot dienst. Normaal gesproken is bandbediening standaard voor rolluiken. Wanneer de oppervlakte groter is dan 2,5 m2 adviseren wij het gebruik van motorbediening. Het rolluik is anders te zwaar om met de bandbediening (handmatig) comfortabel omhoog en naar beneden te geleiden. De motorbediening (met een buismotor) is met schakelaar of met afstandsbediening verkrijgbaar. Deze optie kunt u aangeven bij tijdens het bestellen.

Direct een rolluik op maat bestellen