• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Screens op maat bestellen

Screen op maat bestellenScreens zijn zonneschermen die strak gespannen voor de ruit staan en naar boven en beneden kunnen bewegen. Het principe van dit type zonwering is ongeveer hetzelfde als bij een rolluik, waar in dit geval het doek tussen twee geleiders naar boven en beneden kan bewegen. Op Aluprotect bestelt u snel en eenvoudig maatwerk screens, geheel naar uw eigen wensen.

Voordelen van een screen

  • Zonwering zonder dat het donker wordt binnen
  • Leverbaar in vele kleurencombinaties
  • Houd het koel binnenshuis
  • Er kan overdag niet naar binnen worden gekeken
  • Neemt erg weinig ruimte in

Direct een screen op maat bestellen


Screen met handmatige of elektrische bediening

Screens zijn op verschillende manieren te bedienen. U kunt kiezen voor handmatige bediening door middel van een koord of een draaistang, of u kunt kiezen voor een elektrische bediening. Uw zonwering elektrisch maken kan door middel van een buismotor met een vaste muurschakelaar of een op afstand bedienbare motor met handzender. Dit kunt u aangeven tijdens uw bestelling.

Optimale zonwering houdt het binnen koel

Onze screens zijn leverbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van materiaal dat het zonlicht reflecteert, zodat het binnen koel blijft.

Voorbeeld van een screen

Screens zorgen er voor dat de zon geweerd wordt, zonder dat het donker wordt in huis. De screen werkt niet verduisterend. Dat komt doordat het doek gemaakt is van een speciale stof die het zonlicht reflecteert. Dit doek zorgt er ook voor dat het zonlicht niet meer naar binnen komt, zodat het binnen de hele dag koel kan blijven.

Ook voor privacydoeleinden is een screen ideaal. U kunt nog steeds door de screen naar buiten kijken, maar van buitenaf kan er niet naar binnen gekeken worden.

Ruimtebesparende zonwering

Het grootste voordeel van screens ten opzichte van andere soorten zonwering, is dat ze erg weinig ruimte innemen. Dit komt omdat de screens recht naar boven en beneden openen en sluiten. Op deze manier zijn er geen uitstekende onderdelen aan de gevel van uw huis, zodat een vrije doorloop langs de ruit behouden blijft. Een screen is dus een ideale keuze wanneer het aankomt op weinig beschikbare ruimte voor een zonnescherm.


Maatwerk screens bestellen

Voor een screen op maat voor uw woning is Aluprotect u graag tot dienst. U kunt uw ideale screen zelf samenstellen, zodat de kleur van de geleiders en het doek passen bij de rest van uw huis. Ook de manier om uw screen te bedienen kunt u zelf bepalen. Zo kunt u er voor kiezen om de screen handmatig te bedienen met een koord of draaistang, of uw zonwering met een elektrische bediening laten uitvoeren. Screens kunnen wij leveren tot een oppervlakte van ongeveer 7 m2. Uw screen op maat stelt u zelf samen bij Aluprotect!

Direct een screen op maat bestellen