• Sinds 1974
  • Buitenzonwering op maat
  • Afhalen mogelijk
  • Verzending naar Nederland en België
  

Aluminium terrasoverkapping bestellen

Gerealiseerde aluminium terrasoverkappingEen overkapping over uw terras is een waardevolle toevoeging aan uw woongenot. Als verlengstuk van uw tuin creëert u met een aluminium terrasoverkapping een plek waar u ’s avonds nog even lekker buiten kunt zitten. Of met familie en vrienden kunt genieten van het buitenleven. Onze overkappingen zijn tevens uit te breiden met interessante extra opties zoals LED-verlichting met dimmer of een terrasheater om het comfort van uw terrasoverkapping verder te verhogen. Aluprotect levert een aluminium terrasoverkapping met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen van een aluminium terrasoverkapping

  • Verkrijgbaar in twee voordelige modellen
  • Solide aluminium constructie
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Optimaal genieten van het buitenleven
  • Optionele LED-spots en terrasheater mee te bestellen
  • Geleverd binnen 10 werkdagen

Direct een terrasoverkapping bestellen


De ideale verbinding tussen woonruimte en de tuin

Aluprotect levert een veelzijdige aluminium terrasoverkapping, waarmee u optimaal kunt genieten van het buitenleven en uw terras. Afhankelijk van de gewenste afmetingen kiest u het pakket dat qua maten het dichtstbij deze afmetingen in de buurt komt. De overkapping kunt u vervolgens zelf eenvoudig op maat maken. De overkapping wordt standaard geleverd met twee of drie staanders.

Overkapping Bosco met opaal dakplatenPolycarbonaat dakplaten in twee varianten

Uw overkapping wordt standaard geleverd met polycarbonaat dakplaten. Zo kunt u kiezen voor heldere dakplaten of opaal (doorzichtig wit). Opaal dakplaten geven een diffuus gefilterd licht.

Optionele extra's voor meer comfort

Tijdens uw bestelling kunt u de aluminium overkapping uitbreiden met LED-spots inclusief dimmer en een terrasheater voor net dat beetje extra comfort. De LED-spots zijn verkrijgbaar als set van 3 of 6 LED-spots. Een dimmer wordt meegeleverd, evenals voldoende bekabeling om de spots goed te verdelen over uw overkapping.


Een terrasoverkapping van Aluprotect bestellen

Aluprotect levert terrasoverkappingen in de kleuren crème of antraciet. Bij de Nebbiolo terrasoverkapping van aluminium heeft u alleen de keuze uit de kleur en de tint van de dakplaten. De Nebbiolo terrasoverkapping is wel de meest voordelige aluminium terrasoverkapping. De Bosco terrasoverkapping van aluminium biedt een sterkere constructie en een hogere kwaliteit. Bij de Bosco heeft u tevens de keuze uit twee soorten staanders, twee soorten sierlijsten en kunt u kiezen uit heldere of opaal polycarbonaat dakplaten. De terrasoverkapping wordt als bouwpakket geleverd binnen 10 werkdagen na bestelling.

Bestel direct een terrasoverkapping